Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Първото уеб риалити - Великолепните 5

отпечатай новината

27.05.2016 15:11 | Видян 871 пъти | Гласували 1

Първото уеб риалити - Великолепните 5

От утре, 28 май, във Vbox7.com официално стартира първото уеб риалити у нас, от продуцентите 7Talents –  “Великолепните 5”. Пет истински жени предприемат най-голямото предизвикателство в живота си, като в рамките на пет седмици те ще имат възможност да поставят ново, великолепно начало за себе си и околните, с помощта на професионални ментори. Kои са хората, които ще им помагат в търсенето на пътя към себе си ще разберете скоро.
Великолепните 5 са - супер майка, успешна жена, която знае как истински да се забавлява, реализирана бизнес дама, критична красавица и истинско борбено момиче. Най-младата участничка е на 25 години, а най-голямата на 41.
„От 28 май „Великолепните 5” ще покани своята аудитория на едно вълнуващо и  далечно пътешествие, ала „Яж, моли се и обичай”, но този път в напълно иновативен за нашия пазар риалити формат”, споделят продуцентите от 7Talents.
По време на цялото приключение, наречено „Великолепните 5”, участничките ще си водят собствени видео дневници, в които ще видим техните автентични емоции – без намесата на режисьори или оператори, дамите ще ни покажат как се справят с промяната. Добрите резултати имат нужда от план за действие и добри съветници.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !