Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Рени стана на 40

отпечатай новината

31.05.2016 09:53 | Видян 2136 пъти

Рени стана на 40

Напук на поверието, че 40 не се празнуват, Рени реши да отбележи годишнината си. Фолк певицата събра вчера най-близките си приятели в ресторант в Тел Авив. На юбилея си чалгаджийката бе в компанията на майка си и синовете си Борис и Аспарух. Тениска с надпис „Супермама" пък е най-ценният подарък, който получи певицата по случай празника си, пише Всеки ден. С него момчетата й я сюрпризирали още в петък, когато кацнала.

Рени съвсем скоро ще се установи за постоянно в България. В момента фолк певицата е в Израел, където живееше през последните 4 години с децата си. Причината за завръщането й там обаче не е промяна в намеренията й да се върне в родината, а напротив. Изпълнителката е в Тел Авив, за да затвори окончателно вратата към миналото си, да си събере целия багаж, да си вземе двете деца и да пусне окончателно котва у нас.

През последния месец в България тя направи ремонт на жилището, в което ще живее с двете момчета. Напълно била обновила детската стая и сега, когато вече е готова с преустройването на дома, тръгна за Израел, за да ги доведе в София. „Това е последният път, в който разстоянието между Израел и България ще ни отдалечава! Мястото на моите деца е до мен и не се боя от мисията си да бъда и майка, и баща, защото моето призвание е да бъда силна жена!", сподели Рени.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !