Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Никол навива Гришо за бебе

отпечатай новината

31.05.2016 11:52 | Видян 1720 пъти

Никол навива Гришо за бебе

Гаджето на Григор Димитров Никол Шерцингер отново заговори за деца. 37-годишната певица призна, че мисли за момента, в който ще стане майка. Неотдавна се появиха слухове, че американката е била шута на Гришо, тъй като той не бил на тази вълна. Впоследствие се оказа, че двамата продължават да са заедно, но темата за бебето не спира да вълнува почти 13 години по-възрастната от любимия си Шерцингер.

„Определено ще имам деца. Аз съм вярваща и знам, че когато дойде точният момент, това ще се случи", заяви Шерцингер пред „Дейли мейл" и така явно намекна на Димитров какво иска от него. Поп звездата даже призна, че тренира за майка, тъй като в момента изпълнява ролята на най-добрата леля за трите деца на сестра си.

Нашият обаче се правел на ударен, тъй като не искал да загуби гаджето си, но нямал намерение да става баща на 25 години. Гришо се надявал да я убеди да изчакат известно време. Не е ясно обаче докога Шерцингер ще проявява търпение, тъй като биологичният й часовник вече тиктакал.

Шансът Гришо да се навие за дете обаче е малък, категорични са близките му. Димитров е сред най-желаните ергени в тениса, жените му се лепят като мухи на мед и въпреки увлечението си по цицорестата Никол едва ли има идея да свива гнездо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !