Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Селена Гомес без абитуриентски бал

отпечатай новината

31.05.2016 16:05 | Видян 1849 пъти

Селена Гомес без абитуриентски бал

Селена Гомес започва своята кариера на актриса и певица през 2002 година, когато е едва на 10 години. Славата й нараства бързо, но има и своите минуси – звездата-дете трябва да мине на домашно обучение заради интензивните си ангажименти. В резултат, Селена така и не отива на абитуриентския си бал. „Исках да отида на бала, но хората ми казваха, че ще се разочаровам“, сподели тя пред австралийската радиостанция Nova 96.9.

„Има баланс в живота и понякога ми се струва, че това което правя е нормално. Но то всъщност не е, когато се обърнеш назад. Начинът, по който ме отгледаха не е този, по който трябва да бъде отглеждано дете. Да, липсва ми това, че нямах нормален живот, но аз не зная какво е да имам по-различен“.

Гомес също така разкри, че планира някой ден да се откаже от социалните медии. „Използвам ги в момента, защото съм на такава възраст, а и целият свят говори за мен, така че искам и аз да си кажа думата. - възмущава се тя. - Не съм очаквала, че животът ми ще стане толкова публичен. Дали това ще ме разруши или ще ме изгради? Все още се опитвам да разбера всеки ден. След няколко години ще, когато всичко отмине, ще се откажа от социалните медии“.

 

cosmopolitan.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !