Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Брайън Адамс ще представи фотоизложба в София

отпечатай новината

01.06.2016 14:33 | Видян 1082 пъти

Брайън Адамс ще представи фотоизложба в София

Освен музикант с мултимилионни продажби, Брайън Адамс е и един от най-добрите модни и звездни фотографи в света в момента. Изпълнителят, който ще изпее най-големите си хитове на 11 октомври в "Арена Армеец", е снимал куп величия от ранга на кралица Eлизабет II, Мик Джагър, Род Стюарт, Стинг, Тина Търнър, Шаная Туейн, Селин Дион и др.
От 1999 г. досега Адамс има множество изложби по цял свят, както и три спечелени награди за модна фотография. Творбите му са публикувани в най-престижните списания – от Vogue и Vanity Fair до GQ, Harper’s Bazaar и i-D.
Едни от най-известните му кадри са фотосите от златния юбилей на кралица Елизабет II от 2002 г., които се превръщат в марки в Канада през 2004 г. Адамс е автор и на фотографиите за последния албум на Ейми Уайнхаус "Lioness: Hidden Treasures". Снимал е също и рекламните кампании на редица модни брандове.
Има идея в София да бъде организира изложба с най-добрите фотографии на Адамс непосредствено преди концерта му на 11 октомври, пише ПИК.
Звездата ще пристигне в България с 12 тира техника и екип от най-добрите професионалисти в областта за перфектно качество на звука и визията. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !