Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Софка пребита заради Фики

отпечатай новината

01.06.2016 14:48 | Видян 1573 пъти

Софка пребита заради Фики

Фики Стораро се оказа ябълката на раздора в драматичната връзка на Софи Маринова с Гринго. Гринго ревнувал зверски от младия фолк изпълнител и спретвал скандали на любимата си след всяка тяхна среща. Набеденият от самата Маринова за неин бияч бил наясно с клюките, че тя си е имала креватно вземане-даване със Стораро-младши, след като преди две години абортира от баща му. Да си ляга първо с бащата, а после със сина, не е прецедент в любовния живот на Софка, та Гринго не се осъмнил в слуховете.

Тодор Давидков, както е истинското име на Гринго, не ревнувал от Тони, но не давал на Маринова дори да спомене името на Фикрет. Тези факти се навързват с признанията за домашно насилие, които ромската перла направи наскоро и най-вероятната причина за шамарите е била именно ревността от Фики. Въпреки това Софка пак е прибрала Гринго и се мъчи да го убеди, че няма за какво да се притеснява.

Историята за Софи и Фики е поредно парче от пъзела около връзката й с Гринго. А картината не е лесна за подреждане и все повече напомня безкраен индийски сериал.

Софка първо каза, че била бременна от Тодор. После обяви, че бременността е била фалшива, симптомите й се появили от стрес, защото любимият й я биел от ревност и с това й насадил страх. Той пък повлиял на хормоните й и цикълът й спрял. После Гринго призна, че е „дърпал и бутал“ Софка. Според него не той е ревнувал нея, а тя – него.

Седмица след разказа му Софка обяви, че уж била излъгала, че е бита, защото наистина ревнувала младия си любовник. От ревност решила да го нарочи пред хората като насилник.  Според познати на певицата, и двамата с Гринго бясно се ревнуват един друг, пише "Всеки ден". Хора от обкръжението на двойката са убедени, че бой и разправии между влюбените е имало и ще продължи да има. Според тях Софка е излъгала не когато е разказала за побоя, а когато е казала, че такъв не е имало. По думите им, тя прекалено много обича Гринго, за да признае, че не може да бъде щастлива с него и да прекрати връзката им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !