Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ФИНАЛИСТИТЕ В „ЗВЕЗДНИ СТАЖАНТИ” ОРГАНИЗИРАТ МАЩАБЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ

отпечатай новината

03.06.2016 12:11 | Видян 1553 пъти

ФИНАЛИСТИТЕ В „ЗВЕЗДНИ СТАЖАНТИ” ОРГАНИЗИРАТ МАЩАБЕН БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ

Големият финал на „Звездни стажанти” е тази събота и неделя от 22:30 часа по Нова. Марта Вачкова и Явор Янакиев 100 Кила се представиха най-добре в предаването, според Боса, и заслужиха мястото си във финалната битка. В последните два епизода ще проследим представянето на финалистите в най-отговорната и мащабна задача до момента – цялостно организиране на благотворителен търг.
 
Актрисата и рапърът ще са отговорни за всеки елемент от събитието – от декорацията, забавната част и кетъринга до продажбата на куверти без фиксирана цена и намирането на предмети, които да продават на търг. Тъй като дори за дългогодишни професионалисти би било трудно да се справят сами за толкова кратък срок, Шарлопов ще предостави на двамата финалисти най-добрите помощници. Рут Колева и Александра Сърчаджиева ще се завърнат в шоуто, за да помогнат на 100 Кила в най-важната му битка в предаването, а зад гърба на Марта плътно ще застанат Тити Папазов и Таньо Шишков. Големият победител в първия сезон на „Звездни стажанти” в България ще стане този, който успее да събере по-голяма сума от търга и продадените куверти за събитието.
 
По-уверени от всякога, Марта и Явор, заедно с верните си помощници ще се впуснат в шеметна надпревара с времето. Те ще изкарат всички козове, ще използват всичките си контакти и ще дадат всичко от себе си в името на благотворителността и победата. Двамата финалисти ще предприемат различни тактики за събирането на предмети за търга. Явор ще реши да ги набавя един по един, така че те да бъдат с невероятна сантиментална стойност и да принадлежат на обичани и известни личности. Марта ще вземе решение да продава картините, нарисувани от талантливите младежи от ателие „Прегърни ме” и по този начин с помощта на каузата, за която се бори, да помогне на самата кауза.
 

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !