Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Ал Бано предизвика истински фурор в...

Вчера „Като две капки вода“ предложи специално шоу на...

Антъни Хопкинс влиза в „Трансформърс"

отпечатай новината

05.06.2016 16:23 | Видян 1633 пъти

Антъни Хопкинс влиза в „Трансформърс

Сър Антъни Хопкинс се присъедини към актьорския състав на следващия филм от поредицата „Трансформърс", пише Всеки ден. Легендарният артист споделя екранно време с Марк Уолбърг, Джош Дюамел, Джерод Кармайкъл и други известни негови колеги.

„Човекът, митът, легендата. Помогнете ни да приветстваме сър Антъни Хопкинс в #transformers вселената", реагира в „Туитър" режисьорът на поредицата и известен любител на компютърните ефекти, рушащите се небостъргачи и обръщащите се тирове Майкъл Бей.

„Трансформърс: Последният рицар", който ще излезе през 2017 г., ще е петият филм от блокбъстър франчайза, който Бей ще режисира за точно 10 години. Поредицата за колосални битки между враждуващи огромни извънземни роботи никога не е била особено уважавана от сериозната кинокритика, но генерира огромни приходи на големия екран по целия свят.

Хопкинс пък е познат с класически филмови превъплъщения като тези в „Човекът-слон" или „Мълчанието на агнетата", има 3 номинации и веднъж е печелил „Оскар". Наред с това обаче през последните години не се поколебава да приема роли в „неангажиращи" филми като „Бесни Страшни Пенсии 2" или поредицата „Тор".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !