Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Концертът на Слави в Мадрид – без Слави

отпечатай новината

06.06.2016 12:54 | Видян 1381 пъти

Концертът на Слави в Мадрид – без Слави

Слави Трифонов доказа, че от него може да се очаква всичко, включително да направи концерт в зала за 15 хиляди души, на който въобще да не се появи. Точно това стана в Мадрид в събота вечерта. Хиляди фенове се събраха в испанската столица с надеждата да видят Дългия, но видяха само „Ку-ку Бенд".

Шоуменът така и не успя да се възстанови навреме от внезапно споходилия го ларингит, заради който не само че не може да пее, но и не може да говори. Той се разболя още след концерта си в Лондон на 21 май. Заради болестта отмени шоуто си в Берлин, което трябваше да е пред 4000 души, но не се отказа от това в Мадрид, научи Всеки ден. „Концерт ще има независимо от всичко", зарече се дни преди събитието шефът на „Ку-ку Бенд" Евгени Димитров - Маестрото. И се оказа прав. Шоуто продължи, но без Трифонов.

„Това сигурно е първият концерт в историята на музиката, който се провежда в отсъствието на певеца, чието име е на първо място в афиша", коментират зевзеци. На феновете в залата обаче никак не им беше до шеги. „Много сме обидени на Слави, че въобще не се появи на концерта. Разбираме, че е болен, но можеше да определи друга дата, вместо да праща само „Ку-Ку Бенд", а той да си остане в България, все едно не е поемал никакъв ангажимент към никого", недоволстват почитатели на Дългия. Той бе определил на шоуто си цени като на Енрике Иглесиас. Най-евтините билети бяха по 35 евро, а вип местата стигнаха 90, което се равнява на една пенсия в България и на малко повече от половин майчинство.

След като се разбра, че Дългия има ларингит и не е сигурно дали ще пее в Мадрид, много от билетите останаха непродадени, но по груби сметки дори и с празните места в залата той е прибрал поне 1,5 млн. лева от пропуските. „Да беше дошъл поне да ни се извини, че няма да пее, и да си направим по една снимка с него! Но от охраната не ни пуснаха!", оплакваха се почитатели.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !