И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

100 Кила се отказва от музиката

отпечатай новината

07.06.2016 10:10 | Видян 1959 пъти

100 Кила се отказва от музиката

100 Кила са отказва от музиката и сменя сцената с борсата. Рапърът от години обмисля да влезе в света на големите пари, но чак след победата в „Звездни стажанти" решил, че има сили да го направи, научи „Всеки ден". Той искрено вярва, че може да стане милионер от борсови игри.

Вдъхновението да се пробва на борсата Явор Янакиев, както е истинското име на варненската звезда, получил още преди 3 години и оттогава сериозно се подготвял за тази стъпка в кариерата си. Всичко започнало, когато гледал филма „Вълкът от Уолстрийт" с Леонардо ди Каприо, в който се разказва историята на борсовия играч Джордан Белфорт, който става милионер буквално от нищо. Докато повечето зрители гледат лентата само за забавление, Явор решил да извлече реални ползи от нея и да последва примера на Белфорт. Рапърът признава, че веднага след като е видял филма, си е купил автобиографията на бизнесмена със съмнителна слава, прочел я е няколко пъти от кора до кора, а после е продължил да изследва дебрите на борсовите игри. Говори се, че Килата е бил първа писта и на лекциите на Белфорт, които той чете в България само преди година.

Досега обаче рапърът само мечтаел за големи удари на борсата, но така и не пристъпил към реални действия. Нещата се променили, след като излезе като големия победител от шоуто „Звездни стажанти" на Нова ТВ. За отрицателно време Янакиев се превърна в любимец на Българския Доналд Тръмп - Стефан Шарлопов, както и на огромна част от зрителите на риалитито.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !