Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Виктор Калев се жени

отпечатай новината

07.06.2016 17:39 | Видян 2820 пъти

Виктор Калев се жени

Бившата звезда от „Шоуто на Слави” Виктор Калев вдига сватба. Комикът този път е решил да не чака, а да отведе избраницата си пред олтара. Името на тайнствената дама не е известно, но се говори, че не е популярна в театралните среди. Самият актьор признава, че е решил на 46 години да се задоми и да създаде семейство, тъй като вижда колко много са щастливи племенниците му. „Децата са най-важното нещо в живота на всеки човек. Имам племенници и разговорите с тях много ме радват”, споделя той.

Друга причина Виктор Калев да е готов за подобна стъпка, е фактът, че наистина се чувства сигурен с новата жена до себе си. Той имаше дългогодишна връзка с композиторката Дари, която дори му подари пръстен, който носеше около врата си. Преди нея, Калев поддържаше сериозни отношения с пиарката Яна, но днес с нея са само приятели. „Реших, като си избера момиче, да се женя за него, а не да чакам. Вече няма време за това”, смее се Виктор по този повод.

Освен със сватба, артистът се хвали и с моноспектакъл, който ще обикаля из страната. Именно заради него е решил да се оттегли временно от шоуто на Слави, но не е напуснал. Пиарката на Дългия заяви, че Калев е в неплатен отпуск до края на лятото, докогато горе-долу ще стане ясно и дали ще остане в предаването. Самият той решил, че има нужда от промяна, тъй като е силно разтърсен от скеча с Росен Плевнелиев, който изигра и който бе излъчен дни след трагичната смърт на сина му.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !