Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Сензацията Кахраман върти куп жени в Турция

отпечатай новината

09.06.2016 10:44 | Видян 1730 пъти

Сензацията Кахраман върти куп жени в Турция

Турският сериал „Част от мен" е на път да се превърне в най-гледаната сага в България през последните години. И това е независимо от признанието на повечето зрители, че сценарият е доста нагласен и много се разминава с реалния живот. Но въпреки възраженията любовната история и премеждията в него са предадени увлекателно и интересно, което явно държи млади и стари, пенсионери и домакини, повече и по-малко образовани зрители пред малкия екран.

Може би затова не само в България и в държавите на Балканския полуостров, а и на всички континенти с изключение на Африка и Антарктида, зрителите са влюбени в сериала. Той би рекорда по гледаемост дори на предшественика си „Листопад".

Всъщност филмът печели не само с любовните и семейни перипетии, а и с красивите актьори, които се справят добре с ролите си. Най-главният от главните е Кахраман - стожерът на фамилията Йорукхан, който е само положителен герой и нищо лошо няма в неговия образ. Ролята на добрия се изпълнява от 44-годишния Йоджан Дениз. В Турция той има слава, равна и дори по-голяма от тази Къванч Татлату. Но за разлика от Къванч Йоджан Дениз не е женен, пада си много по жени и ги сменя когато и както си поиска. Затова е наричан Донжуанът на Турция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !