Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Зарко се пропи заради Деси Слава

отпечатай новината

13.06.2016 15:27 | Видян 2274 пъти

Зарко се пропи заради Деси Слава

ММА боецът Зарко, който се славеше като заклет въздържател, се пропи. Бившата голяма любов на Деси Слава е претърпял коренна трансформация. Светлозар Савов се е отдал на разгулен живот и всяка сутрин осъмва мъртво пиян, разказват негови близки. „Зарко не е същият човек. Пуши, пие, виси по дискотеките до ранни зори. Коренно се е променил и лошото е, че започва да затъва“, притеснени са приятелите на ММА боеца.

Според тях трансформацията на Зарко се дължи на края на любовната му афера с чалгаджийката Деси Слава. Запознати твърдят, че той не могъл да прости на певицата, че го направи за смях пред цяла България с участието си във „ВИП Брадър“, а последвалите събития и младият й любовник направо го довършили, пише столичен ежедневник. „В душата си мразя Деси Слава, съжалявам за цялото време, прекарано с нея!

Тая жена не заслужава нищо. Нека си стои с тоя малкия и нека се обичат… Един за друг са си“, съскал Зарко по адрес на бившата си. Eдин от съществените проблеми между Савов и Деси беше алкохолният глад на певицата. Зарко не можеше да се примири със зависимостите на Деси и многократно заяви, че тя е алкохоличка и има нужда от лечение. Едва няколко месеца по-късно обаче последва примера й и сега сериозно е затънал. Наскоро Зарко качи снимка в „Инстаграм“ с чашка в ръка, а под нея гордо написа „Д-р Радева ми е забранила да пия вода“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !