Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джони продава картините си заради развода

отпечатай новината

13.06.2016 18:00 | Видян 2431 пъти

Джони продава картините си заради развода

Джони Деп ще продаде част от колекцията си картини, за да посрещне астрономическите разходи след развода си с актрисата Амбър Хърд. Стойността на платната е няколко милиона долара. Сред картините в личната колекция има 9 платна на Жан-Мишел Баскиа, които ще бъдат продадени на търг след няколко дни в Лондон, съобщи аукцонната къща Christie’s. Търгът е насрочен за 29 и 30 юни. Деп е събирал колекцията си в продължение на четвърт век.

От своя страна Амбър Хърд, която поиска развод и обвини Деп в домашно насилие, заяви, че ако спечели делото и получи пари от бъдещия си бивш мъж, ще направи дарение за приют в Аризона за жени, жертви на насилие.

Списание People написа, че притежава официалната декларация на съдебен експерт, която потвърждава, че смс-ите между Амбър Хърд и продуцента на Джони Деп са автентични. Те свидетелстват за девиантно поведение на карибския пират. И то може да струва скъпо на Джони Деп.

Делото за развода е насрочено за 17 юни и поради обвинението на Амбър за домашното насилие, упражнявано ѝ от Джони Деп, делото може да струва скъпо на актьора. Адвокати на Деп обаче твърдят, че Амбър Хърд отказва да дава показания под клетва и прави всичко, за да избегне това.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !