Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ралица Василева обезобразена след пластична операция

отпечатай новината

14.06.2016 15:52 | Видян 2642 пъти

Ралица Василева обезобразена след пластична операция

 Меракът на Ралица Василева да се отърве от белезите на дългогодишния си труд в Си Ен Ен – торбичките под очите, удари на камък. Преди повече от месец журналистката посетила известен пластичен хирург в американската столица Вашингтон, който буквално окепазил лицето на красивата нашенка. Заради ужасния резултат от намесата му тя дори обмисляла да заведе дело срещу него, пише Всеки ден. През последните години Василева се подложи на поне 5 пластични операции, като това не я накара да спре да търси решения за кусурите си.
Седмици преди да навърши 49 години, нашенката легнала под ножа за корекция на торбичките под очите. Журналистката открай време искала да оправи тази част на лицето си, която, освен че издавала възрастта й, издавала и дългогодишните нощни дежурства в редакцията на Си Ен Ен.
Ралица насрочила интервенцията в популярна частна клиника във Вашингтон, където и преди е коригирала части от себе си. Корекцията на торбичките обаче не била никак сполучлива. След като отминал възстановителният период, журналистката така и не получила желаното подобрение, а зоната под очите й изглежда окепазена необратимо.
Много от познатите й в България я посъветвали да потърси някое от българските светила в естетичната хирургия, но тя все още вярвала, че американците са по-добри. Припомняме, че след 23 години на екран в Си Ен Ен миналата година Василева бе съкратена заради преструктуриране на медията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !