Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Война кой да наследи Слави

отпечатай новината

16.06.2016 17:29 | Видян 2294 пъти

Война кой да наследи Слави

Всеки велик пълководец минава през задължителните житейски цикли на развитие, апогей и залез. Така ще бъде и с владетеля на телевизионната си империя Слави Трифонов.

През последните месеци напрежението го удари сериозно и той изгуби гласа си, съня си и умението да бъде човека оркестър. Точно поради тази причина в момента се търси усилено заместник на Слави. Самият Слави със сигурност осъзнава, че шоуто трябва да продължи и в момента обмисля кой е най-подходящият му наследник. Обикновеният зрител ще каже, че едва ли ще се намери подходящ човек да смени светилото Слави Трифонов, но в неговия екип далеч не мислят така. Той си е отгледал чеда, които се чувстват напълно готови да разперят крила и да се намесят в разпределението на големите блага, пише "Уикенд". „Не е битка, а истинска война. В момента ври и екипа на Слави. Има няколко човека, които са готови на всичко да поемат щафетата от шефа.  Чакали са твърде дълго, подготвяли са се за този момент и сега усещат, че победата е на една ръка разстояние. Това още повече увеличава техните апетити", коментират отговорни фактори в Би Ти Ви.

Според техните наблюдения с най-големи шансове да седне в креслото на големия бос е дясната му ръка Иво Сиромахов.

Това което не е ясно на абсолютно никой в телевизията е дали Слави еднолично ще определи своя наследник. Защото и изпълнителният директор Павел Станчев има решаваща дума в подобни важни решения. Сиромахов и останалите кандидати ще трябва да се молят на много богове, за да получат така желаната награда за дългогодишните си усилия", ехидно коментират собствените си колеги журналисти на Би Ти Ви.

Във врата му дишат двама много силни конкуренти, на които не им липсва нито наглост, нито амбиция. Става дума за другите два основни сценариста в „Шоуто на Слави" Тошко Йорданов и Филип Станев.

Засега Сиромахов води, тъй като вече седна на стола на водещия и се опитва да убеди останалите, че се справя супер.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !