Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

ARTBAT с хедлайн шоу на открито в...

Посрещаме суперуспешното електронно дуо и Miss Moniquе...

Анорексия довършва Жана Бергендорф?

отпечатай новината

27.06.2016 17:01 | Видян 3349 пъти

Анорексия довършва Жана Бергендорф?

Жана Бергендорф се е превърнала в скелет на батерии. Певицата е плачевна гледка - ребрата по гърба й ясно се броят, а кокалите по раменете й стърчат заплашително. Краката й са се превърнали в пръчки без грам месо, а всичките й дрехи вече й стоят като подарени.

В последно време Жана драстично е свалила килограми, с което хвърли в паника близки и познати. Те са категорични, че е тръгнала по пътя на анорексията и се чудят как да я върнал назад, преди да е станало прекалено късно. В момента не само физическото, но и психическото състояние на певицата не е никак добро и това я прави още по-податлива на подобни заболявания.

Бергендорф е стопила цели 10 килограма от зимата досега и от 55 е станала само 45 килограма! Вместо да си стъпи на краката, Бергендорф от отчаяние започнала още повече да потъва в бездната. Тя почти не се хранела, но редовно си вземала дозите с наркотици, които дори увеличила, за да може да се съсипе качествено. Повечето дни прекарвала на солети и битулка концентрат, а понякога и без солетите, пише "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !