Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Гонзо в секс афера с Джина Стоева

отпечатай новината

29.06.2016 10:25 | Видян 2943 пъти

Гонзо в секс афера с Джина Стоева

Георги Иванов - Гонзо много е свалил летвата за любовниците си. Подалият оставка спортен директор на „Левски" е изловен в гореща секс афера с почти залязлата чалга певица Джина Стоева, научи сензационно „Всеки ден". Двойката била забелязана преди дни да се отдава на плътски страсти на публично място в центъра на София.

Гонзо и Джина правели секс в кола на паркинг, твърди източник. Двамата очевидно не се притеснявали, че някой може да им обърне внимание и да забележи точно с какво се занимават. Не си били направили труда да се крият кой знае колко, нито пък се тревожели, че може да ги глобят за неприлично поведение. Най-вероятно са разчитали, че няма да ги видят, защото било тъмно и късно и наоколо почти не минавали хора.

Забежката на Гонзо с русенката хвърли в потрес запознатите с неговите любовни похождения. Футболният мениджър досега е забелязван да слага рога на жена си Мариета само с топ красавици. Той е делил едно ложе с Цеци Красимирова, манекенката писателка Калина Паскалева и Светлана Василева, която хората продължават да наричат Гонзовица, макар че отдавна е разделена със спортния мениджър. Ето защо присъствието на Джина в неговия секс списък е огромна изненада.

„Гонзо, Гонзо, докъде я докара?", бъзикат се бивши колеги на мениджъра зад гърба му. Според тях той най-вероятно жестоко е скъсал джоба и младите засукани златотърсачки рязко са се оттеглили от обкръжението му. Затова му се е наложило да търси компания в Б-групата.

Говори се, че най-вероятно аферата с Джина Стоева няма да продължи кой знае колко, след като са консумирали страстта си в автомобил. „Ако имаха нещо по-сериозно, сигурно щяха поне стая в хотел да си вземат, вместо да се натискат в колата", смятат познати на Гонзо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !