Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Преслава зарязана на рождения си ден

отпечатай новината

29.06.2016 16:02 | Видян 3157 пъти

Преслава зарязана на рождения си ден

Звездата на лекия жанр Преслава отпразнува 32-рия си рожден ден. Партито по традиция се проведе в столична дискотека, където едновременно с личното си празненство чалгаджийката веселеше и останалите клиенти в заведението. За първи път в кариерата си досега звездата не бе удостоена с внимание от колегите си и дори не получи честитки от тях, пише "Галерия".
Единствените, които се появиха на тържеството, бяха Андреа и Фики. Във фолк средите вече се шушука, че дори и те отишли по принуда, защото иначе гласовитата добричлийка щяла напълно да се съсипе, че от най-обичаната в бранша се е превърнала в категоричен аутсайдер. Преди да пренесе партито в клуба в Студентски град, Преслава почерпила и в софийски ресторант. Там за кратко се вяснала нейната близка дружка Софи Маринова, но само колкото да си направи няколко снимки с рожденичката. Гостите на пайнерката били главно нейни приятели от провинцията и управителите на заведения, с които работи. Липсвали Тони Стораро, Азис, Галена, Коцето и Борис Дали, с които Преслава дълги години бе неразделна.
Не само чалгаджийките, а и останалите й известни приятели също не я уважили. Нито съквартирантите й от "ВИП Брадър", нито участниците от "Като две капки вода" се появили на тържествената вечеря. Най-шокираща била липсата на Станимир Гъмов, с когото Преслава уж беше особено близка. По време на вечерята певицата не допускала вниманието да се измества от нея и държала няколко речи. Във всяка от тях вмъквала завоалирано, че вече й е крайно време да срещне свестен мъж. Макар да изкарвала нещата на майтап, всъщност й личало, че е доста огорчена от множеството си любовни разлъки през последните години и посреща пореден рожден ден без сериозна половинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !