Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Георги Христов: Отказах 100 бона на ВИП брадър

отпечатай новината

02.07.2016 10:53 | Видян 2826 пъти

Георги Христов: Отказах 100 бона на ВИП брадър

Голямата звезда на българската естрада Георги Христов е отказал сумата от 100 000 лева, за да влезе през есента в шоуто "ВИП брадър", съобщава "България Днес". "За никаква цена няма да се излагам! Аз не се продавам", отказал да влезе в риалитито изпълнителят на "Черно и бяло".
Според приближените му, Жоро не харесал интригите, които завъртели помежду си колегите му от естрадната гилдия, с които, колкото и да не "мели брашно", направо съжалил. "Тази евтина слава за пари може да съсипе не само репутацията ти, но и да накара теб самия да се мразиш, като видиш колко жалък те представят. Не искам да изпадам в подобна ситуация", обяснил на хората от предаването Христов.
 
Запознати с нрава на шефа на "Олд Скул" Нико Тупарев обаче са категорични, че той със сигурност може да повлияе на решението на Христов, но засега предпочита да запази мълчание.
 
Засега 90% участници в новия сезон на "ВИП брадър", който се очаква да започне през есента, са фолкпевицата Галена и съпругът й Галин, както и "ловецът" на бежанци Динко от Ямбол, който продължава да договаря с екипа огромен хонорар за присъствието си.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !