Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Бирмата подари на Алисия куче като на Преслава

отпечатай новината

05.07.2016 12:29 | Видян 3259 пъти

Бирмата подари на Алисия куче като на Преслава

Ася от Вакарел не спира да пуска снимки с малкото четириного в социалните мрежи, пише "Всеки ден". На последните кадри синът й Валери е гушнал кучето, зад обектива най-вероятно е неговата майка, а Бирмата също е с тях.
Алисия е запознала сина на Валери Божинов с Георги Станоев. Дълго време чалга дивата криеше новия си любовник от наследника си, но когато видяла, че връзката им става сериозна, се решила на тази крачка.
Младият баровец подарил четириногото на кака си Алисия, за да изрази любовта си към певицата и тя да се сеща винаги за него, щом види кученцето. Най-доволен от придобивката се оказал синът на Алисия - Валерко, който от години се молел майка му да му купи домашен любимец. Именно кученцето станало поводът да се запознаят двамата мъже на чалгаджийката. Интересното в случая е, че Бирмата подари същата порода четириного на бившата си любима Преслава. Най-актуалната ни фолк певица кръсти померана Жожко, който след раздялата й с милионера тя бе принудена да му върне. След това певицата намери заместник на домашния си любимец, който е от същата порода - померан. Него кръсти Мони, а съдбата на Жожо остана неизвестна.
Според източници на "Всеки ден" младокът е лудо влюбен в бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов и двамата дори обмислят да заживеят под един покрив, а кучето е първата крачка към по-сериозната стъпка. "Хлътнал е яко по Алисия. С Преслава не ходеше по почивки в Тайланд и не й правеше такива романтични изненади като на Ася. Явно наистина е сериозна връзката им и нищо чудно най-после да отведе пред олтара някой мъж - а именно Бирмата", смятат източници. Кучето, което Преслава му върна, бе един от малкото подаръци към изпълнителката на "Аматьорка", докато Алисия е отрупвана със скъпи дрехи и армагани, които постоянно показва в социалните мрежи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !