Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Бременната Емилия качи 25 кила

отпечатай новината

06.07.2016 11:16 | Видян 3175 пъти

Бременната Емилия качи 25 кила

Емилия е качила близо 25 килограма от началото на бременността си. На последните снимки на фолк певицата тя е почти неузнаваема - с подпухнало лице и измъчен вид, пише „Всеки ден". Според запознати половинката на Коко Динев е в тотална депресия заради начина, по който изглежда, и не контактува с никого. Тя почти не напуска дома си, където по цял ден стои затворена на тъмно със спуснати завеси.

Последната й поява беше в неделя на сватбата на колежката й Джена. Тогава блондинката от Гълъбово бе заложила на много широка рокля, която да не я очертава. В последно време Емилия се носи предимно в такива дрехи и не обува панталон. Говори се, че килограмите, които Емилия трупа, са и от нервите около нейния любим Коко. От доста време насам бизнесменът го е закъсал и е натрупал огромни дългове.

Освен това бременността й не е от леките, в началото й дори се наложи Емилия да лежи със седмици, защото й беше много лошо. Така още от първите месеци блондинката започнала да трупа килограми покрай залежаването. За разлика от някои свои колежки тя не е благословена с хилава осанка, винаги е полагала огромни усилия, за да е във форма.

Също както с първото й дете апетитът на фолк звездата се отворил свирепо. Тя не спирала да лапа шоколад, сладолед, торти, банички, мекици, паста, бонбони, да се храни като за двама и да трупа килограм след килограм. Емилия набляга на въглехидратите - както на сладкото, така и на тестеното. Именно поради тази причина коремът на бъдещата майка е огромен, почти колкото на бременната в деветия месец жена на Благо Джизъса Есмер Омерова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !