Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Джино почва нов бизнес с гаджето си у нас

отпечатай новината

08.07.2016 10:42 | Видян 4069 пъти

Джино почва нов бизнес с гаджето си у нас

Планове за бизнес в България крои победителят във "ВИП брадър" Джино Бианкалана. Атрактивният плейбой ще положи основите на начинанието си наесен, когато се очаква да прелети Океана заедно с родителите си, пише в. "България Днес".Идеята на Джино е да живее наравно по шест месеца в САЩ и в България. В Америка Джино и семейството му имат просперираща транспортна компания, но това не означава задължително, че и у нас той подготвя подобен бизнес проект.

До есента има доста време, а най-непосредствените грижи пред Бианкалана са здравословните след свирепата катастрофа с мотоциклет, която претърпя. В близките дни той трябва да премине поредните прегледи в болницата и евентуално да бъдат премахнати металните шини, които поддържат краката му.

По принцип той няма лекарска забрана да лети, но трудно би издържал 13-часов полет с тези медицински железа по себе си.

"В България той ще дойде не само заради бизнеса, а и да се види с близки и роднини, както и със съквартирантите от "ВИП брадър", които много му липсват", разкриха от обкръжението на риалити героя.

Джино ще доведе у нас и новата си приятелка Изабела Родес Лапшиш. Разведената полякиня го е накарала напълно да забрави за бившата си годеница Джена, която наскоро се омъжи.

"Познаваме се от доста време, но любовта ни пламна по време на лечението ми след катастрофата. Тя дойде да ме види и остана в Чикаго две седмици", споделя Джино.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !