Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Емануела се върна при Слави

отпечатай новината

13.07.2016 11:43 | Видян 2078 пъти

 Емануела се върна при Слави

Емануела вече официално има ново-старо гадже, пише "Всеки ден". Чалга певицата не само се е върнала при бившия си Станислав Добрев, но и го представя като мъжа до себе си. Брюнетката мъкне пернишкия бизнесмен с култов прякор Транспорта по участията си и не спира да го поздравява по микрофона, видя репортер на „Всеки ден".

„Емануела само за него пее и всяка песен посвещава на него. Не крият, че са заедно. Седят един до друг и се държат за ръце в сепаретата", шушукат си хора, които са виждали с очите си как се държат Еми и Слави. Слуховете за подновяването на връзката между фолк дивата и бизнесмена тръгнаха още от рождения й ден през ноември миналата година, когато тя се похвали със снимка на плюшено мече, подарено й от Слави. Именно тогава перничанинът се раздели със съпругата си, която уж хванал да му кръшка с приятел. Говори се, че Емануела е много влюбена в новия си стар приятел и след събирането им направо лети из облаците от щастие. Вече напълно била забравила за Димитър Динев.

Любовта между чалга дивата с изумрудените очи и Станислав Добрев, по-популярен като Слави Транспорта, е с давност от 2011 г. Те имаха краткотрайна афера, но се разделиха, защото той отрече пред медиите, че някога е имал нещо общо с певицата. Малко след това изпълнителката на „Трий ме" го нарече „най-големия селянин" и му затвори вратата уж завинаги.

Според източниците ни Слави Транспорта сам пожелал да възобнови връзката си с Емануела, обнадежден от раздялата на певицата с наследника на единия от братя Диневи. Палавата изпълнителка бе прокудена от Свети Влас след серия издънки пред милионерската фамилия и категоричният й отказ да си стои мирна у дома и да гледа децата. Както „Всеки ден" писа, фолкаджийката е кръшнала на Динев с актьора Мариан Вълев - Куката и именно поради тази причина я изрита милионерският син, а тя се принуди да се върне при Транспорта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !