Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Гери-Никол се снимала във филм 10-годишна

отпечатай новината

13.07.2016 17:43 | Видян 2025 пъти

Гери-Никол се снимала във филм 10-годишна

Гери-Никол е направила дебюта си в шоубизнеса далеч преди да пробие на музикалната сцена, пише "Галерия". Скандалната варненка била избрана за главна роля в късометражен български филм още когато е била едва 10-годишна. Тогава Гери участвала в продукцията "Съдба", която така и не успяла да стигне до широката аудитория.
За сметка на това сега музикалните видео проекти трупат милиони гледания, регистрирани от цял свят. Младата певица вече дори била забелязана от американски продуценти, които вероятно съвсем скоро ще се пробват да я прилапат в своите компании. Всъщност амбициите на участничката от "Х фактор" били точно такива, а до Холивуд успяла да блесне благодарение на комуникацията си с албанската поп звезда Ера Истрефи, която е обявена за балканската Риана.
Макар в България Гери да е абсолютен рекордьор във влагането на пари във видео клипове, тлъстата банкова сметка на баща й няма да бъде достатъчна, за да финансира проектите й зад граница. Това обаче не пречи на тимаджията да продължава да бъде особено щедър, като последният клип на Гери-Никол се нарежда сред най-скъпите у нас.
Продукцията, заснета в замъка край Равадиново, се оценява от специалисти от бранша на колосалните 50 хиляди лева. С подобни суми, които не включват личните разходи на певиците и тоалети, фризура и макиаж, могат да се похвалят само титулярките в попфолк жанра, а именно Галена, Цветелина Янева и Андреа. 17-годишната поп сензация обаче прекалява с провокацията дори повече от тях и точно поради тази причина клиповете й преди дни намериха място в един от най-големите световни порно сайтове, където обаче са качени с нецензурни имена. И в порно портала минифилмчетата отново бележат рекорден успех, като под тях още в първите минути заваляха нецензурни коментари, чиито автори са в пъти по-възрастни от изпълнителката господа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !