Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кривошиева признава: Исках дете само от Ламбо!

отпечатай новината

14.07.2016 11:16 | Видян 4304 пъти

Кривошиева признава: Исках дете само от Ламбо!

Ирен Кривошиева искала да има дете само от Стефан Данаилов, затова правила аборти от други мъже. Това съкровено признание направила наскоро самата актриса пред свои приятели, пише „Всеки ден". Вече 30-годишният Влади е единственото дете, което звездата от филма „Хотел „Централ" държала да има. Ирен споделила и че се страхувала да има други деца, защото не искала да нарани сина си, който и без това израснал без баща и дълго време бил отритнат от Ламбо.

Кривошиева смятала, че ако роди от други мъже, може да предизвика някаква ревност у Владимир и той да се чувства изоставен и от майка си. Актрисата, която преди дни чукна 60, публично е признавала, че е правила няколко аборта. Вече над три десетилетия сред кинаджиите се носят легенди за сексуалните подвизи и разкрепостеността на актрисата. Тя има шест брака, като последният й, засега, бе преди две години.

В момента Ирен е омъжена за оператора и фотограф Николай Николов. Малко след сватбата си Кривошиева каза, че все пак иска да има дете и е готова дори и на 58 години да стане майка. Познати на палавата дама обаче поставят под съмнение думите й и смятат, че тя само залъгвала Ники, че иска дете от него, а всъщност държала и се радвала само на Влади.

Ирен Кривошиева, която дълго време живя в САЩ, бягайки със сина си от България, беше омъжена за музиканта Раймондо Варсано, за режисьора Борис Панкин, за философа Йордан Марков, за организатора в Киноцентъра Владимир Бобчев и за дизайнера Тони Драганов. Операторът на Елена Йончева Ники Николов е последната любов на ексцентричната актриса, която се смята за рекордьор по брой бракове в родната арт гилдия. Кривошиева обаче е и рекордьор по аборти, направени от нейни колеги кинаджии, твърдят злите езици.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !