Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ася на Криско била ВИП проститутка

отпечатай новината

14.07.2016 15:01 | Видян 3427 пъти

Ася на Криско била ВИП проститутка

Рапърът се е разделил с гаджето си - последната победителка в еротичния конкурс "Мис Плеймейт" Ася Капчикова заради съмнения, че любимата му заработва пари като скъпоплатена компаньонка, пише "Уикенд". Преди седмица знойната блондинка призна, че е разделена с Криско, а новината бе потвърдена и от любимия изпълнител на подрастващите българи. Двамата обаче не обявиха какви са причините за любовната разлъка.
Според приятели на Криско рапърът взел решение още в началото на лятото да зареже плеймейтката, след като тя изкарала 3 дни в компанията на гръцки бизнесмен, един от собствениците на точените кори "Белла". Твърди се, че гръцкият чичко платил 2000 лева на Ася и още толкова на нейна приятелка, за да го придружат двете блондинки на яхтата му, закотвена на гръцките острови.
"Това дойде в повече на Криско и той скъса с Ася чрез есемес. Написа й някои грозни думи, а тя дори не му отговори. Когато се прибра от секс воаяжа, Ася опита да се сдобри с Криско, двамата пак се събраха за няколко дни, но в последствие взеха решение да не са заедно", разказва запознат с интимната история.
Всъщност за професията на Ася Капчикова се знае отдавна, още преди красавицата да спечели конкурса "Мис Плеймейт". "Ася бръмчи за пари от поне 3-4 години. Никога не е работила със сводник, сама си намира клиентите. Взимаше 500 лева на вечер, преди да стане Мис Плеймейт, но след това хонорарът й се вдигна. Преди да се хване с Криско, Ася беше покровителствана от люлинския гангстер Гулията, който сега лежи в затвора в Испания за трафик на дрога", разкрива започнат с миналото, а и настоящето на палавата блондинка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !