Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Ето защо всъщност има носталгия по...

Ако беше доживял до наши дни, социализмът в България...

Мегз с рожден ден за 15 бона

отпечатай новината

15.07.2016 13:00 | Видян 2948 пъти | Гласували 1

Мегз с рожден ден за 15 бона

Безспорно едно от най-коментираните събития през изминалата седмица е рождения ден на дизайнерката Миглена Каканашева. След като неотдавна Мегз се сдоби с чисто нов автомобил за половин милион, сега пък се изхвърли с 15 бона за партито, по случай 26-ия си рожден ден, съвпадащ с петия рожден ден на модната й марка.

Никак не е трудно да се направи тази сметка, имайки предвид локацията - екзотичната японска градина на хотел "Маринела".  Доста разходи Меги е имала и за десетките цветя - големи бели хортензии, с които бе украсено навсякъде, както и за две големи машини, възпроизвеждащи водни мехурчета, които създаваха приказна атмосфера. Менюто за гостите, шоколадов фонтан, както и впечатляващата торта, състояща се от 26 малки торти, също се равняват не не малка сума.

Да не говорим, че за всеки един от многото си гости, Мегз бе приготвила комплимент - луксозна кутийка, в която имаше сувенир - магнит с нейна снимка и ваучер - подарък, с който могат да си изберат каквото си пожелаят за себе си или свой близък от бутиците или онлайн магазина й.

Сами можете да предположите колко й е струвала и програмата от "Като две капки вода" с холивудски привкус, част от която бяха самата тя, в ролята на Пенелопе Крус, актьор, който изигра съпруга й - Хавиер Бардем и Боряна Баташова, която се превъплъти в покойната Уитни Хюстън, Мерилин Монро и каскадьори.

Не на последно място, миньончето явно добре бе обмислило и отразяването на събитието. Всички медии получиха покани за празника й, а силно впечатление направи и заснемащият екип, състоящ се от трима фотографи и един оператор.

Не за първи път Миглена Каканашева показва добрия си вкус, любов към мащабите и непестенето на средства, когато поиска да прикове всички погледи върху себе си.Такива бяха и самите й коментари пред медиите, както и обръщението й към гостите. Тя с увереност и лекота говореше за обема на компанията си и за пътя, който е извървяла до тук. Мегз пожела на всички гости да бъдат с нея, и когато освен в една от най-големите марки в страната, се превърне и в една от най-големите на световно ниво.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !