Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Писмо на сър Пол до Принс продадено за 11 200 паунда

отпечатай новината

17.07.2016 11:36 | Видян 1858 пъти

Писмо на сър Пол до Принс продадено за 11 200 паунда

Писмо на сър Пол Маккартни до покойния рок идол Принс бе продадено за 11 200 паунда на търг. В него битълсът пише до колегата си с молба за помощ за създаване на институт за сценични изкуства в Ливърпул.
"Здравейте! Знам колко досадно е винаги когато се получават писма с молба за някаква или друга услуга, но и на мен не ми беше лесно да приема работата на патрон на училището за сценични изкуства, което да се създаде в моя роден град - Ливърпул. Но, както се досещате, се съгласих да го направя, така че сега аз пиша на "приятели и всички добри хора", за да се опитам да ги заинтересувам. Историята започна точно след бунтовете в Ливърпул преди няколко години. Един приятел предположи, че "това, от което се нуждае градът, е едно "славно училище."

Харесах идеята като възможен положителен фокус за местни и чуждестранни деца, но по-късно, когато отидох до моето старо училище и видях, че е в руини, си помислих, че чрез разполагане на центъра за сценични изкуства там ние можем да спасим сградата от 1825 г. Така че ... (Пфу!) Сега е най-трудната част. Едно дарение от вас ще бъде голям тласък на проекта и знам, че участието ви по някакъв начин ще бъде вълнуващо за всички заинтересовани. Надявам се да нямате нищо против, че ви писах това писмо и че е толкова дълго, самият аз имам чувството, че съм се върнал в училище. Както и да е, един ден трябва да дойдете и да научите класа на някои движения! Кой знае, може да се окаже нещо специално за хиляди деца!", пише елегантно Пол до Принс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !