Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Цвети Пиронкова с приказна сватба

отпечатай новината

18.07.2016 15:59 | Видян 3623 пъти

Цвети Пиронкова с приказна сватба

Първата ракета на българския тенис Цветана Пиронкова се омъжи през почивните дни като в приказките, пише "Всеки ден". Тя каза "Да" на любимия си мъж Михаил Мирчев в столичния хотел "Маринела". Младоженецът е бивш футболист на "Локомотив" (Пловдив), а гостите бяга предимно от спортните среди и долетяха в София от чужбина специално за тържеството. Цвети изглеждаше зашеметяващо в елегантната си булчинска рокля, твърдят хора от спортните среди. След като приключи участието си на турнира от "Големия шлем" в Лондон, а в края на май достигна четвъртфиналите на "Ролан Гарос" във Франция, 28-годишната пловдивчанка се прибра в България, за да подготви сватбата си. Роклята обаче била избрана и поръчана месеци по-рано.
Мишо и Цвети имат дълга връзка. Бившият футболист, който прекрати кариерата си в "Локо" (Пловдив) заради контузия, сега пътува почти навсякъде с Пиронкова. Той е до нея по време на почти всички турнири. Двамата обикалят целия свят и са неразделни, разказват още близките им приятели.
През 2014 година, когато приключи участието си в турнира на шампионките в София, Цветана Пиронкова призна пред журналисти, че е сгодена в отговор на въпрос за пръстена, който носи на ръката си. Но допълни, че това не е новина. Тя по принцип не обича да говори за личния си живот и затова малцина знаеха, че ще се омъжва точно този уикенд. Така или иначе денят на сватбата отмина, а най-добрата ни тенисистка получи хиляди поздравления в социалната мрежа. Стилното тържество и ритуалът по вричането във вярност се проведе в градината на бившия японски хотел, купен и стопанисван през последните години от семейство Арабаджиеви. На него присъства сестрата на младоженката - Елисавета, която от години живее в Калифорния. Тя е треньорка по тенис и се занимава с графичен дизайн. Повечето приятели и познати на двойката са от спортните среди, които долетяха в София от цял свят специално за събитието. Купонът продължи до малките часове на нощта в събота срещу неделя. Подаръците за Цвети и Мишо обаче започнали да валят още миналата седмица. След сватбата Цвети и Мишо заминават на романтична ваканция, но тя няма да продължи дълго, тъй като на тенисистката й предстоят поредни големи турнири. Предстоящата олимпиада в Рио де Жанейро била една от основните теми и на сватбата. Мачовете започват на 6 август, а наскоро Пиронкова призна, че смята да замине за Бразилия малко по-рано. Така щяла да се приспособи към спецификата на климата.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !