Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Никол кръшка на Гришо

отпечатай новината

20.07.2016 11:16 | Видян 2026 пъти

Никол кръшка на Гришо

Връзката на Григор Димитров и Никол Шерцингер е на път да приключи, пише "Галерия". Певицата беше заснета от папараци да купонясва до ранни зори с друг мъж.
Сексапилната брюнетка прекара цяла нощ в компанията на известния диджей Калвин Харис, който в последно време е определян за един от най-големите плейбои. Никол и Калвин се засекли в известен нощен клуб в Лондон, където тя купонясвала със свои приятелки. Запознати издават, че срещата им била чисто съвпадение.
След като се видели обаче, двамата слели компаниите си и се впуснали в бурна веселба, не спрели да танцуват, а най-скандалното е, че в ранни зори си тръгнали заедно от клуба. На папарашки кадри се вижда как Никол и Калвин вървят редом един до друг, а тя го е хванала под ръка. Запознати издават, че диджеят предложил на любимата на Гришо да я откара до тях, а какво се е случило след това, знаят само двамата.
Близки до звездите се опитаха да омаловажат случката, твърдейки, че всъщност Шерцингер и диджеят са близки приятели отдавна и няма повод за притеснение от страна на Димитров. Родният тенисист не е коментирал папарашките кадри.
Най-щастливи са феновете на Мария Шарапова, която напусна българина заради изневерите му. Според тях сега палавият спортист си е намерил майстора в лицето на не по-малко разкрепостената Никол.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !