Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Новият клип на Слави като треторазряден филм за възрастни

отпечатай новината

27.07.2016 14:12 | Видян 1942 пъти

Новият клип на Слави като треторазряден филм за възрастни

Силиконови гърди, задници, кръв и вампири – това обобщено е най-новото видео на Слави Трифонов към песента му „Бягай“, пише "България днес".

Видеото светкавично се разпространи във Фейсбук, дори бе споделено от Криско,тъй като режисьор е негов приятел – Кирил Киров. Интересен факт е, че главна героиня във видеото е младата актриса Джулия Бонева, която се подвизава и като певица. Тя е доста далеч от стила на Слави, затова и появата й в клипа предизвика доста коментари.

Клипът започва с нея, когато тя влиза в къща, в която се разкриват истински Содом и Гомор. В огромна барокова стая на няколко дивана са разположени напълно съблечени до кръста девойки. Всички с големи гърди. На едно от диван четата да две мацки – руса и черна, които се опипват, целуват и щедро показват даденостите си. Друга запява част от песента на Дългия.

Всички разголени мадами заобикалят Джулия , което я кара да избяга в нова стая, където има три жени. Те са облечени готик и пият вино. Оттам през коридор момичето попада в болнична стая. На белите плочки има петна от кръв. На операционна маса лежи жена с тиксо на зърната, а друга се навежда да й постави система. Накрая всички те взимат сатър и започват да преследват Джулия, което вя отвежда до Гъмзата предрешен като вампир.

След като всички изчадия обграждат Джулия, тя попада на Слави целия в бяло обграден от ореол. На финала и неговите очи светят червено.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !