Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гринго на Софи Маринова се натиска за "ВИП Брадър"

отпечатай новината

29.07.2016 12:27 | Видян 1933 пъти

Гринго на Софи Маринова се натиска за

Новото гадже на Софи Маринова - мургавелкото Гринго, има мераци да става национална звезда, пише "Уикенд". Любовникът на известната певица набързо се поблазнил от славата и апетитните дивиденти, които му носи тя, заради което пишман певецът начертал хитър план той и половинката му да влязат в предстоящия сезон на "ВИП Брадър".
Чрез различни познати Гринго ударно започнал да търси контакти с Нико Тупарев, за да му се самопредложи за участие във ВИП сезона на Големия брат, който започва на 19 септември. На този етап обаче опитите му удряли на камък, но това не отказвало охранителя от турски произход да мечтае за телевизионна слава. Риалити форматът на Би Ти Ви - "Фермата", също задоволявал желанието му за изява пред камерите, заради което той тероризирал и водещите на шоуто Иван и Андрей.
Макар Софка да не изявявала огромно желание за участие в предаване, в името на любовта тя била готова да е заедно с половинката си в някое риалити. Припомняме, че през вече далечната телевизионна 2009-а ромска перла влезе във "ВИП Брадър" и още тогава си тръгна недоволна от Къщата заради светлината на прожекторите и постоянния шум от климатика.
"Аз в нас обичам да си спя на отворен джам, така затворена като животно, никога не съм била. Едва издържах!", разказа колоритната Софка, след като бе натирена от съквартирантите си.
Очевидно обаче животът на Гринго с певицата му се отразява добре, тъй като само за два месеца той е успял да качи близо 15 килограма върху осанката си. Певачката споделя, че никаква я няма в кухнята, но за любимия си мъж постоянно поръчвала скара, като той излапвал по 8 кюфтета с половин хляб. Гринго е преустановил всякакви предишни работни занимания и в момента се води на заплата при Софка, изпълнявайки длъжността на телохранител. "Като във филма "Бодигард" сме - аз певицата Уитни, той ме пази като Кевин Костнър", смее се ромската изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !