Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Емилия снима клипове с големия корем

отпечатай новината

29.07.2016 13:48 | Видян 2007 пъти

Емилия снима клипове с големия корем

Емилия, която е в напреднала бременност снима два клипа с големия корем, пише "Телеграф". Също като Уитни Хюстън и Емилия не се притесни да се отдаде на работа въпреки наедрелите си форми. По време на снимките на летния хит „Калифорния“ Емилия е била бременна. С пораснало коремче обаче сега е заснето последното видео към песента „ Специално за всяка“.

Изпълнителката се чувства отлично и няма търпение да се появи втората й рожба от любовта й с Коко Динев. Бебето е желано и искано. Певицата дори споделя пред Love Style,  че е получила вдъхновение от колежката си Елена Паришева, която наскоро също стана майка.

„Винаги съм казвала, че искам второ дете. С Коко заминахме на почивка в чужбина на почивка. Когато се върнахме разбрах, че съм бременна. Така, че нашето бебе е бахамско“, споделя Емилия. Както стана ясно те очакват момиченце. Блондинката не иска да издава нищо повече около бременността, нито факти, нито дали са избрали име на щерка си.

Синът им Иван много искал да има братче, тъй като има по-голяма сестра в лицето на Ивон на Анелия и се надява на нов другар. Въпреки, че планът му не се е осъществил той с нетърпение очаква момента, когато ще стане батко.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !