Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Подариха яхта на Гери-Никол

отпечатай новината

01.08.2016 09:01 | Видян 1910 пъти

Подариха яхта на Гери-Никол

Гери-Никол получи яхта като подарък за рождения си ден, пише „Всеки ден". Скандалната тийнейджърка отпразнува подобаващо пълнолетието си, като родителите й я зарадваха с един от най-желаните от всички родни бръмчалки подаръци - моторна яхта.

„Красавицата", както Гери-Никол нарича новата си глезотия, е чисто бяла и носи нейното име. Запознати разказват, че машината е с дизелов двигател и достига максимална скорост 35 възела. Може да бъде видяна на пристанището във Варна.

„Гери е истинска късметлийка. Родителите й изпълняват всичките й капризи. Миналата година получи „Порше Кайен", без дори да има книжка. Оттогава мрънка за яхта - получи и нея", шушукат нейни приятели.

Изпълнителката на „Момиче като мен" отложила партито по случай празника, тъй като към момента е отрупана с участия и усилено бръмчи по заведенията в Слънчев бряг. За сметка на това навършването на пълнолетието й не бе подминато от колегите в чалга бранша, които записаха специално видео послание за лолитката. Галена, Анелия и Фики й пожелаха все повече покорени върхове и бързо изкачване на световната сцена. Ники Михайлов, който се спрягаше за неин бивш любовник преди време, също се включи към видеото, орисвайки скандалната тийнейджърка с много любов. „Бъди все така дива и неопитомена и много щастлива. Гони мечтите си, както досега", обърна се футболистът към Гери-Никол.

„Всички й се подмазват, защото знаят чие дете е. Малката е въшлива от пари и това за никого не е тайна", шушукат съграждани на певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !