Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Глория имитира Отварачката

отпечатай новината

01.08.2016 12:48 | Видян 2022 пъти

Глория имитира Отварачката

Ако доскоро Мария бе единствената с устни вагина, то вече фолк дивата има сериозна конкуренция в лицето на колежката си Глория, пише "Всеки ден". Примата на чалгата се е наблъскала яко със силикон. Тя уплътнява многото си свободно време именно с корекции, и то на джуките.

Едва ли има по-несполучлива корекция на устни от тази на Мара Отварачката. Гигантските джуки на изпълнителката често са оприличавани на вулва от феновете й. Сега същият вагинален ефект имат и устните на Глория. Макар че през всички години на метаморфози и пластични операции феновете свикнаха да гледат певицата като восъчна кукла, този път русенката е прекалила с промените върху себе си.

Шокираща снимка направо хвърли в смут хиляди почитатели на звездата. Певицата изглежда пак се е захванала да пълни със силикон устните си, но проблемът е, че просто няма никакъв шанс да изглежда добре и вече няма място какво да пълни, защото ще експлодират.

Макар да е най-уважаваната звезда на фолка, Глория няма спирачки, що се отнася за корекции. Тя непрекъснато следи новите тенденции в пластичната хирургия и изявява желанието си да ги изпробва върху себе си, но вече лицето й добива ужасен вид.

Родената в Две могили певица не можела да приеме, че остарява, и поради тази причина искала да запази лицето си по-младо за по-дълго време и иска да настигне Отварачката по кубици силикон в джуките. Примата на фолка по рождение притежава плътни устни, но на последните й снимки и с просто око се виждат подобренията, коментират запознати. „Не е останало нищо естествено по нея", коментират разочаровани почитатели на певицата. Глория пък смятала, че с подобрението си е много секси. Ефектът обаче е по-скоро комичен и отвратителен, смятат очевидци.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !