Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бентлито прости на Кучкова

отпечатай новината

04.08.2016 09:59 | Видян 1877 пъти

Бентлито прости на Кучкова

Политикът Любомир Ников, известен още като Бентлито, прости изневерите на любимата си Елена Кучкова и двамата дори стягат сватба. Бившият депутат от ДПС си е прибрал отново плеймейтката, но с изричното условие тя да се откаже от скандалната си слава, научи „Всеки ден". Той й е забранил голите снимки, с които всеки ден заливаше мрежата само допреди месец-два. Помолил я да не ходи по събития, да не дава интервюта и да не се развява по баровете. В името на любовта, парите и лекия живот тя се е отказала от всичко това, затворила се е в дома си и поне за момента го играе примерна съпруга.

Манекенката е изтрила фейсбук профила си, а в Инстаграм не е пускала снимки от месец май. Това е рекорд за пазарджиклийката, която на ден качваше поне по 3-4 фотоса я по зърна, я по голо дупе. Именно тези кадри са изнервяли до краен предел ревнивия 48-годишен политик, а изневерите на блондинката сложили точка на отношенията им, когато научил за тях.

Бентлито бе хванал хубавата Елена да му слага рога със столичния наркобос Илиян Димитров - Иляка, а после мачкаше чаршафите и с министерския син Калоян Арсенов. Именно кръшкането на скандалната плеймейтка с бившия на фолк дивата Анелия е била капката, която преляла чашата и причинила раздялата на двойката.

После Кучкова му се примоли да й прости, защото изпадна в немилост и остана без пари. Той дълго я държеше в напрежение, но в крайна сметка пак си я прибра. Този път, за разлика от предишните, й постави клаузите да бъде вярна, тиха и предана.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !