Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Галин забърса бивша на Криско

отпечатай новината

04.08.2016 11:36 | Видян 4639 пъти

Галин забърса бивша на Криско

Фолк певецът Галин забърса новата поп сензация дара, която бреди време бе в интимна афера с ментора си Криско. Мачото на фолка и финалистката от риалити формата „X Фактор“ топлят едно легло от около месец, твърди "Телеграф".
Пръв интерес към девойката проявил Галин, на който обаче му отнело доста време да я свали. По времето, когато фолк поевецът я ухажва, дара е обвързана за неизвестно момче, с прифесията влогър. Този факт изобщо не успял да попари мераците на Галин и след едномесечно ухажване, младата певица попаднала в любовния капан на изпълнителят на „Пайнер мюзик“. 
Репортер на „Телеграф“ провери информацията и дори засече Дара на участие на изпълнителя в култовата дискотека „Плейхаус“ в Студентски град. Талантливата девойка искрено се забавлявашче, докато любимия й се изявяваше на сцената. От своя страна той няколко пъти отправи поздрав към нея, но двамата спазваха дистанция пред феновете на певеца. Блзики до дара разкриха, че нарошно не разкриват връзката си, защото искат да запазят чувствата си далеч от медийното пространство. В момента, в който Галин приключи с участието си, Дара уж случайно също напусна дискотеката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !