Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Ваня Джаферович влиза в „Плейбой”

отпечатай новината

04.08.2016 13:05 | Видян 1404 пъти

Ваня Джаферович влиза в „Плейбой”

След дълго пребиваване в положение разкрач между спорта и светския живот Ваня Джаферович най-накрая избра своето поприще. Той се отказа от футбола и започва работа в мъжката библия „Плейбой", научи „Всеки ден". Вече бившият маркетинг мениджър на старозагорския Берое се заема с рекламата и пиара на най-известното списание за загорели мъже, които плакнат очи със снимки на знойни красавици. Футболистът, който напоследък е по-известен с изявите си в родните риалитита, отколкото със спорт, вече доста време е ухажван от списанието и най-накрая прие да стане един от шефовете на „Плейбой".

Джаферович е свързан с мъжката библия по силата на своя брак. Съпругата му Жени, която участва в третия сезон на „Сървайвър", украси списанието с голата си пищна гръд още през 2009-а. Тази година пък бившият футболист влезе в журито на конкурса за новата Мис Плеймейт. Придружи го жена му, която също е участвала в това състезание.

Преди да стигне до „Плейбой", Ваня мина през „Сървайвър", където победи, и „Биг Брадър", където се класира втори. Статута си на светска персона той затвърди в кулинарното шоу „Черешката на тортата", а сега ще бъде едно от лицата на „Плейбой".

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !