Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Кристина Димитрова жени сина си за Катрин Вачева

отпечатай новината

08.08.2016 15:33 | Видян 2810 пъти

Кристина Димитрова жени сина си за Катрин Вачева

Първите приятелки Кристина Димитрова и Катрин Вачева са на път да станат семейство. А причина за това е синът на певицата, когото тя охотно се опитва да събере със скандално известната моделка.

Наследникът на Димитрова се изяви в последния клип на майка си, където блондинката пя в дует с Катрин Вачева, давайки старт на кариерата й като певица. И въпреки че проектът не се прие никак добре от феновете, мачото си спечели няколко нови почитателки.

Напомпаният блондин не може да се оплаче от липса на почитателки в мрежата, а Кристина се надява и Катрин да се впечатли от него.

Мартин на Кристина Димитрова обаче скоро може да се окаже официално женен, след като изпълнителката прави всичко, за да го събере с Катрин Вачева. Брюнетката се оказа голяма слабост на звездата, пише „България днес”. Двете се запознаха във „ВИП Брадър” миналата година и веднага си допаднаха. Катрин толкова се хареса на Кристина, че тя дори прие да участва в журито на мис Силикон тази година.

А сега решила да я сватоса и със сина си. Двамата са на една възраст, имат сходни интереси и се разбират отлично. Това са само част от причините певицата да се опита да ги събере. А ако се харесат, едва ли друг ще е по-щастлив от самата нея.    

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !