Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Алисия с нов видеоклип

отпечатай новината

11.08.2016 09:00 | Видян 1706 пъти

Алисия с нов видеоклип

Алисия поднесе на своите почитатели едно горещо парче с още по-горещ видеоклип, пише "Всеки ден". Фолк певицата пее в песента „И луда, и дива, и с обноски". Парчето носи заглавието  „Красавицата спяща".

В лентата към „Красавицата спяща" певицата е по-секси от всякога в поток от летни кадри, заснети в два снимачни дни като локациите са частна къща в столицата София, хотел и мебелен магазин в град Сандански.
Басейни, вода, луксозно шампанско и слънчеви лъчи, галещи нежно изкусителните тела на Алисия и момичетата от балет „Нова" - тази симбиоза радва меломаните в ефира на Фен ТВ и Балканика МТВ.
„Спящата красавица" е любимата ми приказка още от дете", казва Алисия.

По време на снимките не липсват и леки гафове и забавни моменти. Някой от екипа без да иска спуква надуваемия черен лебед и се наложило да се търси вулканизатор, да се залепи, за да се продължат снимките във водата. А при един от дублите Алисия по невнимание цопва във водата от същия този черен лебед.
Зад продукцията стои голям екип. Стайлингът отново е дело на самата изпълнителка, като за тоалетите си и този път тя се е доверила на известни бутици.

 Новият клип можете да видите ТУК !

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !