Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джесика Алба: Променям живота на хората

отпечатай новината

11.08.2016 10:19 | Видян 1549 пъти

Джесика Алба: Променям живота на хората

Джесика Алба първо постигна невероятен успех в света на Холивуд, а след това постигна върха и в бизнес средите със своята компания Honest Company. Красивата 35-годишна актриса натрупа стотици милиони долари в банката от търговията и с био стоки за майката, бебето и бита.

Ясно е, че Джесика има право да демонстрира голямо самочувствие и тя го прави за пореден път в новия брой на списание Allure. Алба казва: "Мисля, че че ние създадохме страхотни продукти, които наистина промениха живота на хората."

За своята мотивация тя казва: "Бизнесът ми е душата. От 12-годишна живея много динамично. Била съм част от много маркетингови стратегии и съм видяла как те трябва да се използват. Освен това обичам да трупам нови знания - попивам ги като гъба. Не съм загубил жаждата си да се уча. Държа всеки ден да ми е различен."

По отношение на визията си Джесика казва: "Винаги съм искала оранжеви лунички и коса в русо-ягодов нюанс като тази на майка ми." Тя все пак допълва: "Красотата е увереност и нагласа. Тя не може да се купи с пари и не зависи от козметиката."

 

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !