Успехът не е да спечелиш всяка битка,...

Успехът не е да спечелиш всяка битка, а да имаш силата...

Дуа Липа снима в Олимпийския басейн в...

Дуа Липа пусна музикалния си видеоклип към най-новия си...

Жоро не ще беемве, иска да рисува

отпечатай новината

16.12.2008 12:00 | Видян 8578 пъти | Гласували 2

Жоро не ще беемве, иска да рисува

Победителят от Биг Брадър 4 Георги все още не е осъзнал какво точно се случва с него. Шопа, както го наричат, заяви в “Здравей България”, че се чувства леко гузен заради победата си. И малко се страхува жените да не тръгнат да го използват заради 240-те хиляди лева, които спечели.

“Дано пак не ми се случи да ме заменят за беемве, както стана преди време с една жена. Аз не бих си взел непременно най-скъпата кола и да свалям мацки. Не ми е в стила. Предпочитам да използвам парите за нещо по-смислено. Искам да се занимавам с изкуство – да рисувам, да проектирам мебели. Нещо, в което да вложа творчество”, коментира Жоро.

Призна, че Таня много го привлича, но когато е влязъл в Къщата на Биг Брадър е бил имунизиран срещу чувства. Тежко му се отразила раздялата с бившата му приятелка. После почнал да излиза с много момичета, което още повече го смачкало. Живее сам, майка му има бизнес в Созопол. Баща му е починал, когато е бил на осем години. Има петима братя и сестри, но с повечето не поддържа контакт.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !