Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Краси Радков на море без жена си

отпечатай новината

15.08.2016 10:14 | Видян 1399 пъти

Краси Радков на море без жена си

Краси Радков и съпругата му Станислава прекарват лятната си отпуска отделно, пише „Всеки ден". Официално, пред близки и приятели, актьорското семейство споделяло, че не почива заедно заради различни интереси. Техни познати обаче шушукат, че това е поредното доказателство за куцащите им отношения и категоричната раздяла.

От близо седмица актьорът от „Шоуто на Слави" е на море в Лозенец, като е изцяло в мъжка компания. Тайфата е отседнала в 4-звезден хотел, като напук на възрастта им, бандата всяка вечер атакува различни нощни заведения. Едната вечер Краси и приятели са на механа, другата вечер се забавляват в „Хасиенда" с песните на рапъра Криско, а в петък вечерта компанията е била в оборотна чалготека в Слънчев бряг.

И докато Радков се радва на безгрижие по родното Черноморие, жена му Станислава е на двуседмична екскурзия в Русия. Блондинката кацнала в Москва и след като разгледала забележителностите в града, летяла отново до Санкт Петербург, където прекарва още една седмица. В руската шир половинката на Краси е с голяма компания от мъже и жени, все хора от театралните среди. Официалната версия Радков да не я придружава е желанието му да си почива на плажа, вместо да обикаля изморително десетките туристически забележителности.

Прекарването на лятната отпуска разделени обаче единствено даде повод на клюкарките отново да заговорят за угасналата любов между Краси и Станислава. Според мнозина двойката не желае да се раздели единствено заради близките им, но инак вече всеки бил поел по своя път.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !