Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Пияна, Ася изпотроши столичен клуб

отпечатай новината

23.08.2016 11:24 | Видян 1960 пъти

Пияна, Ася изпотроши столичен клуб

Ася Капчикова бе изгонена като мръсно коте от охранителите на столичния клуб "Бедрум", след като в пияно състояние плеймейтката започнала да троши чаши в заведението и да скача на бой на случайни посетители, пише "Всеки ден".
Грозната сцена се разигра в края на миналата седмица и оттук насетне бившата на Криско има забрана да стъпва в тузарския клуб, макар кариерата й на танцьорка да започна именно от него.
Миналата петък вечер Ася излязла в компанията на близки приятелки в столицата и след обиколката на няколко клуба женската тайфа хвърлила котва в "Бердум", където Капчикова се ползва с ВИП статут.
След като обърнала сериозно количество алкохол и шмръкнала няколко линии кокаин, Капчикова показала лошата страна на пиянството си, започвайки да се заяжда със случайни посетители в клуба. Първоначално тя замеряла напосоки хора с кубчета лед, но черешката на тортата била поставена, когато започнала да троши чаши, шишета и пепелници, а стъклата хвърчели във всички посоки. Тогава охранителите се намесили адекватно и въпреки пилешката съпротива на плеймейтката я хванали за ръцете здраво и я изхвърлили пред заведението. Управителите на клуба са издали нареждане на бодигардовете бившата на Криско да не бъде допускана в дискотеката до второ нареждане.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !