Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Николета кръшка на Венелин Петков с футболист

отпечатай новината

24.08.2016 12:44 | Видян 1632 пъти

Николета кръшка на Венелин Петков с футболист

Фурията в спортната редакция на Би Ти Ви Николета Маданска вече половин година се топли в прегръдките на шефа на новините Венелин Петков, но не е забравила голямата си страст - футболистите, пише "Всеки ден".
Паралелно с връзката си с напористия телевизионер русокосата красавица е интимна с ритнитопковец от столичен тим, който на всичко отгоре е с близо 10 години по-млад от нея.
Работохоликът Венелин задоволявал напълно интелектуалните потребности на палавата щерка на футболния треньор Мишо Мадански, но оборотната мацка била свикнала с безкрайните купони и литрите шампанско, които съпровождат нощите на младите спортни герои.
"Венелин е страхотен мъж, но предпочита да си стои вкъщи, гледа Си Ен Ен, по цяла вечер чете книги по медийна теория. А Ники е млада, кръвта й кипи, не може да очаква да си седи до него, да му държи ръчичката и да му готви миш-маш", твърдят близки до красавицата.
Връзката й с новоизгряващата звезда на футболния небосклон започнала в края на май покрай плейофите в "А" група. Красавицата обаче упорито крие "резервното" си гадже и двамата се срещат главно когато Маданска е на събитие в провинцията, а изгората й - на лагер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !