Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Маги Желязкова пред фалит

отпечатай новината

25.08.2016 11:08 | Видян 2593 пъти

Маги Желязкова пред фалит

Маги Желязкова е пред фалит, научи Всеки ден. Моделката вложи всички средства, с които разполагаше, в идеята си да стане дизайнерка. Тя разработи собствена модна колекция и я представи в началото на лятото. Оказа се обаче, че от моделите й се интересува единствено самата тя и още няколко нейни приятелки, които може да преброи на пръстите на ръцете си.

Модният бизнес на Маги е на път да умре няколко месеца след като дойде на бял свят, твърдят колежки на смуглата красавица. Драмата й е, че освен свои собствени пари, тя била изнудила и мъжа си Жоро да вложи средства в идеята и за да стане проектът й по-грандиозен, изтеглила и кредит.

За да е по-евтино, Маги реши да продава чрез интернет, но очакванията й поръчките да завалят така и не се изпълнили. Затова тръгнала по търговци на едро да предлага продукцията си. Бизнесмените обаче също не застлали червен килим, за да я посрещнат, а напротив - били доста скептични към, меко казано, екстравагантните й модели. Въпреки всичко Маги се зарече, че няма да спре да преследва мечтите си само защото няколко човека са й показали, че не вярват в тях. Тя все още има вяра, че ще успее да спаси новоизлюпената си модна марка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !