Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Тони Димитрова се сродява с Албена Михова

отпечатай новината

25.08.2016 13:01 | Видян 1913 пъти

 Тони Димитрова се сродява с Албена Михова

Тони Димитрова и Албена Михова се сродяват, научи „Всеки ден". Синът на актрисата и дъщерята на певицата са влюбени и не крият чувствата си от своите именити майки. Преди броени дни четиримата се похвалиха, че са изкарали прекрасен уикенд в Бургас.

16-годишната щерка на Тони Димитрова - Магдалена, доскоро беше доста пълничко и малко невзрачно момиченце, но напоследък е разцъфтяла като роза. Тийнейджърката е отслабнала, разхубавила се е и се е превърнала в красавица. Певицата с чиста съвест може да се похвали, че е отгледала една истинска чаровна млада дама. Според запознати Маги е наследила веселия и приятен характер на майка си, което я прави истинско бижу в морето от диви тийнеджърки, което представлява огромната част от момичетата на нейната възраст.

Като се вземе предвид всичко това, не е странно, че Магдалена е успяла бързо да завърти главата на сина на Албена Михова - симпатичния Мартин, който на възраст е колкото нея. Той има мерак да става артист като майка си, а Албена не се опитва да го разколебава. Маги също я влекат сценичните изяви, тъй че двамата имат много общо, за което да си говорят, когато им остава време за разговори.

Двете „свати" също се разбират много добре. Свързва ги общата трудна съдба. И двете са самотни майки, които цял живот са се грижили за децата си почти без чужда помощ, жонглирайки между родителските задължения и ангажиментите в шоубизнеса, които често налагат отсъствие от дома. Въпреки че не им е било лесно, поне засега се справят успешно и с кариерата, и с майчинските задължения.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !