Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Арестуваха Крис Браун

отпечатай новината

31.08.2016 10:16 | Видян 1142 пъти

Арестуваха Крис Браун

Американският рапър Крис Браун е бил арестуван по подозрение в нападение със смъртоносно оръжие, след като жена се оплакала в полицията, че той я е заплашил с пистолет, информира Би Би Си (BBC).

Кралицата на крастотата, регионалната Мис Калифорния Бейли Къран споделила пред „Лос Анджелис Таймс“, че Браун насочил оръжие към лицето ѝ, след като тя се възхищавала на бижу на негов приятел.

Певецът има няколко присъди за насилие, включително за нападението от 2009 г. над тогавашната си приятелка, поп звездата Риана.

Органите на реда отишли в дома на Крис Браун в ранните часове на вторник след позвъняване на телефона за спешни случаи от госпожица Къран, която по това време вече е била напуснала имота.

Момичето разказва, че тя и нейна приятелка били в дома на Браун в понеделник вечерта. Бейли Къран се възхитила от диамантената огърлица на човек, който се фукал с нея, когато мъжът се ядосал и ѝ казал да се отдръпне. Тя казва, че това е моментът, в който Крис Браун извадил пистолет, насочил го към лицето ѝ и ѝ казал да се маха.

„Ако някой насочи пистолет към главата ти, какво ще направиш? Обаждаш се в полицията“, споделя Бейли Къран в профила си в „Инстаграм“.

След като полицаите пристигнали пред имението на Крис Браун, те не били пуснати да влязат и трябвало да чакат съдия, който да одобри заповед за обиск, преди да отидат да търсят оръжието.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !