Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Мелания Тръмп с нова скандална снимка

отпечатай новината

07.09.2016 09:53 | Видян 3011 пъти

Мелания Тръмп с нова скандална снимка

След като официално беше обявено, че милиардерът Доналд Тръмп е кандидатът на републиканската партия за президент на САЩ, враговете му отново се заровиха в пикантното минало на атрактивната му съпруга – словенката Мелания. На бял свят бяха извадени горещи снимки на бившата манекенка, на които тя позира напълно гола, съобщава „Дейли Мейл”.Фотосите са правени през далечните 1995 и 1997 година за френско мъжко списание.

Три години преди да срещне съпруга си Доналд Тръмп, Мелания Тръмп се снимала гола в прегръдките на известен модел. Лесбийските снимки са направени по време на двудневна фотосесия, заснета в Манхатън през 1995 година, когато Мелания Кнаус, както се е наричала тогава първата дама, е била едва на 25 годишна възраст и се борила да си изгради кариера на модел.

Някои от снимките били публикувани, а други останали скрити в миналото - до сега. Част от фотосесията била публикувана в януарския брой от 1996 година на сп. „Макс”.

На снимките се вижда как Мелания лежи чисто гола в леглото заедно със скандинавския модел Ема Ериксон, които са се прегърнали интимно, излагайки всичко на показ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !